KORMORÁN VENDÉGHÁZ – MATTY

Ezúton szeretnénk felhívni a kedves pedagógusok figyelmét, hogy új helyszínnel bővül erdei iskolai és nyári tábor kínálatunk. A Duna-Dráva Nemzeti Park kapujában, festői környezetben Harkánytól 9 km-re, Siklóstól 6 km-re elhelyezkedő Matty településen 2004. május 1-től a Kormorán Vendégházban érdekes és tartalmas erdei iskola programmal várjuk vendégeinket. A szálláshely egy újonnan épült kőépület amely összesen 72 fő elhelyezését biztosítja 3-4-6-8-10 ágyas szobákban. Ehhez tartoznak az új, korszerűen felszerelt vizesblokkok, a társalgó, tárolóhelység, konyha. A kísérők részére minden igényt kielégítő 3 ágyas szobák állnak rendelkezésre saját előtérrel, WC-vel, zuhanyzóval a megfelelő pihenés biztosítása céljából.

Az étkezések mindig a programokhoz igazodva történek, a vendégház újonnan kialakított (2007. május elején került átadásra) étkezőjében kerülnek kiszolgálásra a reggeli, ebéd és vacsora. Egész napos túrák alkalmával az ebédet úticsomaggal biztosítjuk a csoportnak. Lehetőség nyílik önellátó táborok szervezésére, mert vendégházunk felszerelt konyhával rendelkezik, melyet igény esetén csoportjaink rendelkezésére tudunk bocsátani. A vendégház területén, mintegy 6700 m2-en különféle szabadidős programok bonyolítására van lehetőség (labdajátékok, szalonnasütés stb.) ill. kellemes kikapcsolódást nyújt az ide tartozó kiserdő és a dísztó. Az Önök által kiválasztott programokhoz, vagy akár a vasútállomáshoz kedvezményes áron tudunk saját autóbuszt biztosítani csoportjaink részére.

Kiknek ajánljuk vendégházunkat?

Mattyi vendégházunkat elsősorban a természetjárást, a vidékkel való ismerkedést, a túrázást, egyéb kötetlen programokat előnyben részesítő vendégeink számára ajánljuk.

 

Adatok

Nyitva : április 1.-október 15.
Férőhely : 72+4 fő illetve 35 fő
Főzési lehetőség : van
Szobák száma : 3db 4 ágyas, 2db 6 ágyas, 2db 8 ágyas, 2db 10 ágyas, szoba a gyerekek részére
: 4 db 3 ágyas szoba önálló WC-vel, zuhanyzóval és előtérrel a kísérők részére
Árak 2000.-Ft/fő/éj (egy éjszaka esetén 2400.-Ft), reggeli 550.-Ft, ebéd 1000.-Ft, vacsora 1000.-Ft

Kedvezmény

20 fő után 1 fő pedagógus szállása ingyenes, nyári táborok szervezése esetén a kísérőtanárok gyermekei részére korlátozott számban a szállás ingyenes, részletekről érdeklődjön irodánkban! Az ár az ágyneműt tartalmazza! Tűzrakóhely használat 6000. -Ft(mely tartalmaz 30kg tüzifát). Konyha használat 6000.-Ft/nap (max. 30 főig). Fűtési díj 6000.-Ft/csoport/megkezdett nap.